Szállítási díjak

Kedves Kézimunkázó!

A webáruházban megrendelni kívánt termékeket a szerződött GLS Futárszolgálat szállítja háztól-házig.

Szolgáltatásunk díjainkról alábbiakban tájékozódhatsz:I. Fizetés átutalással (előre utalással)

0,05 -2,5 kg között Bruttó 990,- Ft.

2,51 - 4,3 kg között Bruttó 1.090,- Ft.

4,31 - 8,4 kg között Bruttó 1.290,- Ft

Átutalásos fizetési mód esetén a Futárszolgálat nem kér pénzt a csomag átadásakor.

A megrendelt áru az érték jóváírását követően kerül átadásra a Futárszolgálatnak, melyet a Futárszolgálat a következő munkanapon szállít ki a megadott szállítási címre.

FONTOS: Amennyiben olyan termék került a kosárba, melyen a "Kifutó" címke szerepel, ne kezdeményezd az átutalást addig, amíg az áruház üzemeltetője nem igazolta vissza a termék beszerezhetőségét.

Amennyiben a megrendelni kívánt termékek össz súlya meghaladja a 10 kg-ot, kérj a szállítási díjra egyedi, személyre szabott ajánlatot a megrendelésed leadása előtt a webáruház üzemeltetőjétől emailben.

 

II. Fizetés utánvétellel - készpénzzel

Hagyományos készpénzes utánvételes fizetési mód. Ebben az esetben a csomag ellenértékét a GLS Futárszolgálat alkalmazottjának kell átadnod készpénzben a csomag átvételekor.

0,05 - 2,5 kg között Bruttó 1.190,- Ft

2,51 - 4,3 kg között Bruttó 1.390,- Ft

4,31 - 8,4 kg között Bruttó 1.590,- Ft


Amennyiben a megrendelni kívánt termékek össz súlya meghaladja a 10 kg-ot, illetve az utánvétel díja a bruttó 100.000,- Ft-ot, kérj a szállítási díjra egyedi, személyre szabott ajánlatot a megrendelésed leadása előtt a webáruház üzemeltetőjétől emailben.


III. Fizetés utánvétellel - bankkártyával

2016. április hónaptól lehetőség van az utánvételi díjat bankkártyával is kiegyenlíteni a futárszolgálat munkatársának az átvétel helyén. Kényelmes, nem kell apróval készülni, biztonságos fizetési mód.
Mobil banki terminálon keresztül történik a tranzakció, a csomagot a kártya elfogadása után veheti át a megrendelő. Fontos, hogy a csomag címzettje (név) és a bankkártyán szereplő név azonos legyen! A bankkártyát csak a tulajdonosa használhatja, így a futárszolgálat csak ebben az esetben fogja fizetésre elfogadni!!!
A szállítási díjak és súlyhatárok megegyeznek a II. pontban megjelöltekkel.

Elfogadott kártyatípusok: MAESTRO, MASTERCARD, VISA, AMERICAN EXPRESS.

INGYENES SZÁLLÍTÁS:

Minden évben a BLACK FRIDAY időszak alatt alacsonyabb az ingyen szállítás szolgáltatásunk értékhatára, ez 2017.-ben 9990,- Ft. A Black Friday Ingyen szállítás már elérhető egészen 2017.11.26.-a éjfélig leadott megrendelésekre.
Amennyiben vásárlási értéked meghaladja a 15.499,- Ft-ot, a megrendelésed 0,-Ft szállítási díjjal kerül átadásra a GLS Futárszolgálatnak akár átutalással akár utánvétellel fizetsz.
A kedvezményes szállítási opció folyamatosan aktív, bármikor élhetsz a lehetőséggel!
A kedvezményes Ingyenes szállítást csak belföldi szállítás esetén tudjuk biztosítani! További  kedvezményekkel nem vonható össze.

 

III. Külföldi szállítás (csak előre utalás esetén) EU 1 zónában:
-  (Transport to EU zone 1. : Austria, Slovenia, Czech Republic, Slovakia,Romania only prepaid)

1. zónába tartozik Ausztria, Szlovákia, Csehország, Szlovénia, Románia

0-1,95 kg között 4.090,- HUF

2,0-2,95 kg között 4.490,- HUF

3,0-4,95 kg között 4.990,- HUF

Felhívom a fenti országokból történő megrendelőim figyelmét, hogy külföldi szállítás esetén csak előre utalással tudják megrendelésüket leadni. A csomagot a pénz jóváírását követően adjuk át a GLS Futárszolgálatnak. Ettől számítva a kézbesítés átlagos átfutási ideje Szlovákia területére 1 munkanap, Ausztria - Szlovénia - Csehország - Románia területére 2 munkanap.

 

További fontos információk:

A webáruház fonalárai nem tartalmazzák a szállítás díját, a megrendelés leadásakor az áruház  automatikusan felajánlja a megrendelt tételekhez a szállítási díjat, melyet a Megrendelő igénye szerint tud kiválasztani!

Amennyiben bármilyen kérdése merülne fel a szolgáltatással kapcsolatosan, vegye fel a kapcsolatot az áruház üzemeltetőjével telefonon vagy írásban.

Az áruház nem vállal csomagfeladást másik Futárszolgálattal vagy a Magyar Postán keresztül! Levélküldemények feladását nem vállaljuk!