Schachenmayr Fashion Ombre Lace Lim.Ed. kötőfonal - 80

Bruttó ár:   2451 Ft/gombóc helyett 1838 Ft
 

Termékjellemzők:

Cikkszám: 9807837-00080
Anyagösszetétel: 40% akril - 30% poliamid - 20% gyapjú - 10% alpaka gyapjú
Súly: 100 gr.
Színe: Tóp barna color (naturális ombre festés)
Színkódja: 80
Szálhossz: 600 m
Kiszerelés (db/csomag): 1
Ajánlott kötőtűméret: 4,0 mm - 4,5 mm - 5,0 mm
Szükséges anyagmennyiség: 1 női sálhoz 100 gr.
A termék 1 méterének ára: 4.09 Ft

Megosztás:

  
Raktárkészlet: RAKTÁRON!
Termékinformáció: Kifutó termék

Részletes termékinformációk:

2016. őszén a gyártó ezzel a különleges, ombre festésű téli csipkefonallal örvendezteti meg a prémium alapanyagokat kedvelő vásárlóit.

A Schachenmayr Fashion Ombre Lace egy limitált kiadású fonalcsalád. Különlegessége egyrészt a csipke szerű szálvastagságában, másrészt a piacon hiánypótlónak számító festési technikában rejlik.

Az ombre festés lényege, hogy a fonal színfestése elindul az adott színvilág leghalványabb tónusától és folyamatosan megy át a sötétebb tónusokba.

A termék rendkívül puha, egyáltalán nem szúr, bátran ajánljuk akár felsőruházat, akár kiegészítő pl. sál, kendő készítéséhez.

Egy női sálhoz szükséges becsült anyagszükséglet 1 gombóc, azaz 100gr.

A fonal kezelhetősége: 30 fokon mosható automata mosógépben mosózsákban, nem vasalható, szárítógépben nem szárítható, lehetőség szerint a ruhaneműt fektetve szárítsuk, klórtartalmú vegyszerrel tisztítani tilos.

Figyelem: A fonal limitált kiadású, tehát csak az írásban megrendelt termékeket áll módunkban biztosítani korlátozott mennyiségben készlet erejéig. Minden megrendelést írásban visszaigazolunk! Amennyiben kérdése merülne fel a termékkel vagy a szállítás/átvétellel kapcsolatban, kérjük keressen minket elérhetőségeink bármelyikén!

A termék címkéi: Kézimunkázók Boltja, Schachenmayr Fashion kötőfonal, Schachenmayr kötőfonal, Schachenmayr Ombre Lace kötőfonal, Schachenmayr Fashion Ombre Lace kötőfonal, Ombre Lace, csipke kötőfonal, gyapjú tartalmú kötőfonal, gyapjú-akril kevert szálas kötőfonal, kendő kötés, sál kötés, kézimunka fonal, kézi kötőfonal, kézimunka kellék, kézimunka alapanyag, kézimunka webáruház, kézimunkabolt, kézimunkabolt Budapesten, kézimunkabolt Csepelen, kézimunka online, ombre festésű fonal,
  Kérdésem van!  
Ezt szeretném: