Koronavírus járvány kezelési protokoll a Kézimunkázók Boltja webáruházban

 
Szerző: Varga Krisztina, 2020. március 14.
Koronavírus járvány kezelési protokoll a Kézimunkázók Boltja webáruházban

Kedves Kézimunkázó Partnereink és Érdeklődőink!

Frissítve: 2020-11-09

Ezúton tájékoztatunk a kialakult járványügyi veszélyhelyzet ránk gyakorolt hatásairól, annak kezelési protokolljáról áruházunkban:

Idén 10 éves lesz a www.kezimunkazokboltja.hu internetes kézimunka áruház.

Most egy súlyos helyzettel kell szembenéznünk közösen, a koronavírus járvánnyal.

2020. március elejére Magyarországot is elérte a koronavírus járvány, mellyel kapcsolatosan a Kormány járványügyi veszélyhelyzetet hirdetett a hét elején.

Beszállítóink az EU-ból kerülnek ki, így az egész kontinenst súlytó járvány lelassította a szállítási és gyártási folyamatokat.

Az eddig megszokott 3-5 munkanapos teljesítési időink sajnos felkúsztak 8-12 munkanapra. Ez nem a mi hibánkból alakul így, hanem a kialakult járvány-helyzet miatt.
Kérjük, hogy leadott megrendeléseitek esetében vegyétek figyelembe, hogy ez egy vis maior helyzet!
Ebben a helyzetben nem lehet hibát felróni senkinek - most túl kell élni: toleranciával, türelemmel és összefogással.
Az áruház minden visszaigazolt megrendelést TELJESÍT!
Kérjük, hogy a fenti raktárteljesítési átlagos időtartamokat vegyétek figyelembe a megrendelésetek leadásakor!

100% magyar tulajdonú családi kisvállalkozás vagyunk, nem érdeke az áruháznak, hogy bármely megrendelőjének a kérését ne teljesítse vagy indokolatlanul "üljön" a megrendelésen.

Minden esetben, ha problémát tapasztalunk a beszállítandó megrendelt termékkel kapcsolatosan azonnal felvesszük a kapcsolatot a megrendelővel és tájékoztatjuk a problémáról.
Amint információval rendelkezünk - tájékoztatást adunk és hiánycikk termék esetén lehetőséget biztosítunk a megrendelések mielőbbi módosítására, hogy a legnagyobb elégedettséggel használd alapanyagaid. Kérjük legyél türelemmel, mert raktárunk túlterhelt, a beszállító partnereknek sok nehézséggel kell megküzdeniük.

Kérjük, hogy telefonos ügyfélszolgálatunkat indokolt esetben keresd. Ha foglalt a telefon, kérjük próbáld meg kicsit később! Nagyon sok ügyfelünk van, akik Hozzád hasonlóan segítséget kérnek, legyél türelmes!
Kevésbé fontos ügy intézése esetén vedd igénybe központi email címünket, melyre folyamatosan reagálunk és küldjük a válaszokat, tájékoztatásokat!

Ezúton tájékoztatunk mindenkit, hogy ameddig a közúti szállítás működik és hatóság nem gátolja akár külföldön akár belföldön ennek működését, beszállító partnereink biztosítottak minket, hogy még ha lassabban is de TELJESÍTIK megrendeléseink és a szállításban együttműködő partnerünk a GLS is a megbízások teljesítésére törekszik.
Azonban amennyiben a folyamatokat leállítják a hatóságok, leadott megrendeléseitek csak a zárlat feloldása után tudjuk teljesíteni.
Folyamatosan figyeljük a híradásokat és a napi sajtótájékoztatót, igyekszünk minden nap alkalmazkodni a változásokhoz és a gördülékenyen megoldani a problémákat.

A kereskedelmi folyamatok működéséig (beszerzés - kiszállítás) ÁRUHÁZUNK LASSABBAN, DE ÜZEMEL!


Az áruház megrendelőit egy raktár szolgálja ki, melybe idegent, harmadik személy vásárlót tulajdonosi döntés alapján nem engedtünk be eddig sem, így az áruval kapcsolatba nem tud kerülni akárki. Ez garantálja, hogy a gyári csomagolású, védőfóliával ellátott fonalakra nem kerül rá semmilyen vírus.

Ezért tájékoztatunk Mindenkit, hogy megrendelését kérjük fontolja meg, mert árucserét illetve áruvisszaküldést (Vásárlástól való elállás) jelenleg nem biztosítunk egészségügyi okból!
Nem tudjuk a visszaküldött termékre azt mondani, hogy vírusmentes és eladható, mert a szakemberek véleménye is megoszlik atekintetben, hogy a ruhaneműkön vagy használati tárgyakon milyen mértékben és mennyi ideig marad életben a koronavírus.
A nálunk rendelhető termékeket nem lehet visszaküldést követően fertőtleníteni, kimosni. Ezáltal nem tudjuk nyugodt lelkiismerettel azt mondani a következő vásárlónknak, hogy a termék gyártási-tisztaságú.
Így azt a döntést hoztuk meg, hogy mind a magunk egészségének védelme mind pedig a Ti biztonságotok érdekében nem biztosítunk árucserét és áruvisszavételt.

Az eddig megszokott magas minőségű fogyasztói kiszolgálást és a termékek magas minőségét csak akkor tudjuk megőrizni, hogy ha ezt most ideiglenesen, a járvány-helyzet végéig bevezetjük! Kérjük, hogy ezt vegyétek figyelembe!
Egy világjárványra nincs felkészülve senki így most az új helyzethez kell alkalmazkodni és a józan ész diktálta módon megőrizni a termékek épségét és biztosítani a megrendelőinknek a maximális termékbiztonságot!
A járvány megszűnését követően minden visszaáll az eredeti kerékvágásba!

Szeretnénk kérni Megrendelőinket, hogy amennyiben Ön akár önkéntes, akár hatósági járványügyi karantén alatt áll, ennek tényét a "Vásárlói megjegyzés" rovatban tudassa velünk, hogy a GLS futárszolgálat munkatársával ezt közölni tudjuk.
Amennyiben Ön karantén intézkedés alatt áll, úgy megrendelésének átvételéhez kizárólag előre átutalásos fizetési módot tudunk biztosítani annak érdekében, hogy az Önnel érintkező futár a lehető legkevesebb időt töltse el, és a csomag átadásakor kontaktálódási lehetőség ne álljon fenn.
Kérjük, hogy legyen tekintettel a szolgáltató cég munkatársára!

Vigyázzatok Magatokra, Családotokra és az egészségetekre!
További kellemes és kreatív időtöltést kívánunk a Tőlünk rendelt termékekkel!

Kézimunkázók Boltja webáruház ügyvezetés