Törzsvásárlói program

 

Kedves Vásárlóink,

A Kézimunkázók Boltja webáruház Törzsvásárlói programja keretében visszatérő vásárlóként Ön pontgyűjtési rendszerben vesz részt, amellyel a gyűjtött pontjaiért vásárlási kedvezményre tehet szert.

A Törzsvásárlói program részvételének szabályai alábbiakban olvashatóak:

I. A Törzsvásárlói program alapelvei

A Törzsvásárlói program (továbbiakban: program) tulajdonosa és üzemeltetője a webáruház üzemeltetője a Kriza Marketing & Design Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. (továbbiakban: webáruház). A programba belépő vásárlók a webáruházban leadott sikeresen lebonyolított vásárlásaik után pontokat gyűjtenek a virtuális személyre szóló törzsvásárlói kártyáikon. A gyűjtött pontok után százalékos vásárlási kedvezményt kaphatnak.

II. A Törzsvásárlói pontok számítása

A Program elindulásától, azaz 2019.04.12.-től kezdve minden leadott online megrendelést követően a vásárló törzsvásárlói pontokat kap.
Az áruház üzemeltetője a 2019.01.01. és 2019.04.12. között leadott megrendelésekre a törzsvásárlói pontokat jóváírja a vásárlók virtuális törzsvásárlói kártyáin.
A pontszámítás alapja a vásárló által megvásárolt egyes termékek forintban kifejezett értéke. A megvásárolt termék forintban meghatározott értéke után törzsvásárlói pontokat lehet gyűjteni. 1 Ft = 1 törzsvásárlói pont.

III. A Törzsvásárlói pontok jogosultja

A programban való részvételre minden kiskereskedelmi vásárlónk jogosult, aki a felhasználói profiljában a "Törzsvásárlói pontok gyűjtése" mezőt beikszelte.
Ez a mező a Vásárlói Regisztráció során automatikusan aktív, a programban való részvételt az áruház automatikusan felajánlja.
Amennyiben a vásárló ezt a mezőt inaktívvá teszi (azaz a pipát kiveszi a mezőből), ráutaló magatartással lemond a programban való részvételről, így a vásárlásai után törzsvásárlói pontokat nem kap, visszamenőleg pontjóváírásra nincs lehetőség. A mező újra aktívvá tételével a vásárló automatikusan a program résztvevőjévé válik, a pontokat ettől kezdve tudja gyűjteni.
A programban való részvétel semmilyen hátránnyal nem jár.
A programban való részvétel jelen Szabályzat elfogadását jelenti.

IV. A Törzsvásárlói pontok megszerzése és érvényessége

A programban szerzett törzsvásárlói pontok a rendelés átvételét követően - Futártól átvételre került a megrendelt csomag - kerülnek jóváírásra, s már a következő megrendelés leadásakor lehet élni az elért kedvezménnyel.
A megszerzett pontok nem évülnek el, folyamatosan lehet évről évre gyűjteni a pontokat.
Amennyiben Ön rendszeres és visszatérő vásárló, törzsvásárlói pontjait gyorsan növelheti és hamar elérheti az állandóan biztosított törzsvásárlói kedvezményt.
A pontgyűjtés során elért kedvezményeket az áruház érvényesíti minden kosárba rakott termékre.

A webáruház által nem teljesített, vagy a vásárló által lemondott megrendelések esetén törzsvásárlói pontok nem kerülnek jóváírásra.
Vásárlástól való elállás esetén a már jóváírásra került pontokat az üzemeltető visszavonja, és törli a vásárló virtuális kártyájáról.
Amennyiben a vásárló megtagadja a futárszolgálattól a csomag átvételét és az visszajön, a már jóváírásra került pontokat az üzemeltető visszavonja és törli a vásárló virtuális kártyájáról.
Amennyiben az üzemeltető zárolni kényszerül a vásárló felhasználói profilját, törzsvásárlói pontjai törlésre kerülnek.
Ha a vásárló a megrendelt terméket reklamáció miatt juttatja vissza az üzemeltetőnek, úgy az üzemeltető egyedi elbírálás keretében jogosult mérlegelni, hogy a vásárlásért ad-e pontot.

V. A törzsvásárlói pontok - törzsvásárlói kedvezmények

A pontok gyűjtésével sávosan emelkedő százalékos vásárlási kedvezmény érhető el.
- Bronz törzsvásárlói szint: 69.999 pont - 199.999 pont között, mely 3% kedvezményre jogosítja fel a vásárlót;
- Ezüst törzsvásárlói szint: 200.000 pont - 499.999,- pont között, mely 5% kedvezményre jogosítja fel a vásárlót;
- Arany törzsvásárlói szint: 500.000 pont - 849.999,- pont között, mely 7% kedvezményre jogosítja fel a vásárlót;
- Platina törzsvásárlói szint: 850.000 pont felett, mely 10% kedvezményt nyújt a vásárlónak.
A törzsvásárlói szintlépésről a webáruház rendszere automatikus email üzenetben tájékoztatja a vásárlót.

A törzsvásárlói pontok virtuálisan vannak nyilvántartva, melyeket a vásárló a webáruházban létrehozott felhasználói profiljában tekinthet meg az Adataim/Törzsvásárlói pontjaim menüpontban.

A programban megszerzett vásárlási kedvezmények további kedvezményekkel nem vonhatóak össze (azaz nem érvényesíthetőek akciós termékekre, napi akciókra, A hónap fonala akciósorozat során, FB promóciók esetén).
A webáruház rendszere automatikusan érvényesíti a kedvezményeket azokra a termékekre, melyekre az igénybe vehető, a kosár megtekintésekor a Törzsvásárlói kedvezmény oszlopban ez minden esetben látható.

VI. A Törzsvásárlói program érvényessége

A program határozatlan időtartamra szól.
Az üzemeltető jogosult a programot bármikor visszavonni és/vagy megszűntetni.

VII. A Törzsvásárlói program adatvédelmi irányelvei

A program plusz adatot nem kér a vásárlótól, a program adatkezelési irányelvei megegyeznek az üzemeltető GDPR irányelveivel.

Kellemes időtöltést, szorgalmas pontgyűjtést kívánunk!