Szállítási díjak

 

Kedves Kézimunkázó!

A webáruházban megrendelni kívánt termékeket a szerződött GLS Futárszolgálat szállítja háztól-házig.

A leadott megrendelések személyes átvételére nincs lehetőség!

Szolgáltatásunk díjainkról alábbiakban tájékozódhatsz:

2020.06.04. 18:00-tól szállítási díjaink megváltoznak.
A koronavírus járvány miatt a csomagoláshoz és csomagküldéshez kapcsolódó igénybevett közvetített szolgáltatások díjai megemelkedtek, így új szállítási díjak kerülnek kialakításra.
Számunkra fontos Vásárlóink maximális biztonsága, így a kialakított díjak tartalmazzák a szükséges óvintézkedések díjait is.

I. Fizetés átutalással (előre utalással)

0,05 -2,5 kg között Bruttó 1.590,- Ft.

2,51 - 4,3 kg között Bruttó 1.990,- Ft.

4,31 - 8,4 kg között Bruttó 2.490,- Ft

Átutalásos fizetési mód esetén a Futárszolgálat nem kér pénzt a csomag átadásakor. A csomagot "Cotactless", azaz érintésmentes (a Megrendelő nem kell, hogy megfogjon semmilyen idegen eszközt, nem kell aláírásával igazolni a csomagátvételt, elég bemondani szóban az átvevő nevét) koronavírus járvány megelőző szolgáltatással kerül automatikusan feladásra.

A megrendelt áru az érték jóváírását követően kerül átadásra a Futárszolgálatnak, melyet a Futárszolgálat a következő munkanapon szállít ki a megadott szállítási címre.

FONTOS: Amennyiben olyan termék került a kosárba, melyen a "Kifutó" címke szerepel, ne kezdeményezd az átutalást addig, amíg az áruház üzemeltetője nem igazolta vissza a termék beszerezhetőségét.

Amennyiben a megrendelni kívánt termékek össz súlya meghaladja a 10 kg-ot, kérj a szállítási díjra egyedi, személyre szabott ajánlatot a megrendelésed leadása előtt a webáruház üzemeltetőjétől emailben.

II. Fizetés utánvétellel - készpénzzel

Hagyományos készpénzes utánvételes fizetési mód. Ebben az esetben a csomag ellenértékét a GLS Futárszolgálat alkalmazottjának kell átadnod készpénzben a csomag átvételekor.
Felhívjuk Megrendelőink figyelmét, hogy a készpénzes fizetés esetén kontaktálódnia kell a futárszolgálat munkatársával! Ennél a fizetési módnál potenciálisan magasabb a fertőzés veszélye a megelőző intézkedések betartása mellett is!

0,05 - 2,5 kg között Bruttó 1.890,- Ft

2,51 - 4,3 kg között Bruttó 2.190,- Ft

4,31 - 8,4 kg között Bruttó 2.490,- Ft


Amennyiben a megrendelni kívánt termékek össz súlya meghaladja a 10 kg-ot, illetve az utánvétel díja a bruttó 60.000,- Ft-ot, kérj a szállítási díjra egyedi, személyre szabott ajánlatot a megrendelésed leadása előtt a webáruház üzemeltetőjétől emailben.
Nagyértékű csomag rendelés esetén javasoljuk az átutalásos fizetési mód használatát!


III. Fizetés utánvétellel - bankkártyával

2016. április hónaptól lehetőség van az utánvételi díjat bankkártyával is kiegyenlíteni a futárszolgálat munkatársának az átvétel helyén. Kényelmes, nem kell apróval készülni, biztonságos fizetési mód.
Mobil banki terminálon keresztül történik a tranzakció, a csomagot a kártya elfogadása után veheti át a megrendelő. Fontos, hogy a csomag címzettje (név) és a bankkártyán szereplő név azonos legyen! A bankkártyát csak a tulajdonosa használhatja, így a futárszolgálat csak ebben az esetben fogja fizetésre elfogadni!!!
Felhívjuk Megrendelőink figyelmét, hogy a bankkártyás fizetés esetén kontaktálódnia kell a futárszolgálat munkatársával! Ennél a fizetési módnál potenciálisan magasabb a fertőzés veszélye a megelőző intézkedések betartása mellett is!
A szállítási díjak és súlyhatárok megegyeznek a II. pontban megjelöltekkel.

Elfogadott kártyatípusok: MAESTRO, MASTERCARD, VISA, AMERICAN EXPRESS.

INGYENES SZÁLLÍTÁS:

Amennyiben vásárlási értéked meghaladja a 23.990,- Ft-ot ÉS ÁTUTALÁSSAL (előre utalás) egyenlíted ki a megrendelésed, csomagod 0,-Ft szállítási díjjal kerül átadásra a GLS Futárszolgálatnak.

A 100%-os szállítási díj kedvezménnyel történő megrendelés utánvételes fizetési mód esetén 2020.06.04. 18:00-tól megszűnik.
Utánvétellel történő csomagrendelés esetén (készpénzes fizetés a futárszolgálat munkatársának vagy bankkártyás fizetés a futárszolgálat munkatársának) 23.990,- Ft feletti megrendelés esetén 490,- Ft-os készpénz ill. bankkártya kezelési díjat számítunk fel.

A kedvezményes szállítási opció folyamatosan aktív, bármikor élhetsz a lehetőséggel!

A kedvezményes Ingyenes szállítást csak belföldi szállítás esetén tudjuk biztosítani! További  kedvezményekkel nem vonható össze (nyereménybeváltás, kuponkedvezmény)
Az ingyen szállítás szolgáltatás 1 db kartondobozba történő csomagolásra vonatkozik. Csomagmegbontási kérelem esetén a megrendelt termékek szállítási díj kötelesek lesznek. Terjedelmes áru vásárlása esetén (pl. szilikonizált poliészter töltőanyag) ingyen szállítást 2kg-t meghaladó mennyiség esetén nem áll módunkban biztosítani!

Kifutó termékek vásárlása esetén, ha a megrendelni szándékozott mennyiséget már nem tudja a webáruház biztosítani és ezért a kosár értéke az ingyen szállítás szolgáltatás határértéke alá csökken a csomag szállítási díj köteles lesz. - Erről az üzemeltető emailben tájékoztatja a vásárlót.

Kifutó (megszűnő) termék megrendelése esetén, kérjük Vásárlóinkat, hogy legyenek tekintettel a termék megszűnés fennálló lehetőségére, és megrendelésük leadásakor ezt vegyék kellő körültekintéssel figyelembe:
Az Eladó felhívja a Vásárló figyelmét, hogy a "Kifutó" címkével megjelölt termék esetében - a termék megszűnése esetén - lecsökkenhet a kosár értéke, így a mindenkor érvényes Ingyen szállítás szolgáltatás határértéke alá eshet, így megrendelése szállítási díj fizetési kötelessé válhat. Erről az Eladó a Vásárlót szóban vagy írásban tájékoztatja, és lehetőséget kínál fel a Vásárlónak, hogy a hiányzó érték mértékében a Vásárló másik terméket válasszon, amennyiben élni kíván az Ingyen szállítás szolgáltatással. Ha nem kíván másik terméket választani a megszűnt termék helyett, megrendeléséhez az áruház a számla kiállításakor szállítási díjat számít fel a mindenkor érvényes szállítási díjtételek szerint.

 

III. Külföldi szállítás (csak előre utalás esetén) EU 1 zónában:
-  (Transport to EU zone 1. : Austria, Slovenia, Czech Republic, Slovakia,Romania only prepaid)

1. zónába tartozik Ausztria, Szlovákia, Csehország, Szlovénia, Románia

0-1,95 kg között 4.090,- HUF

2,0-2,95 kg között 4.490,- HUF

3,0-4,95 kg között 4.990,- HUF

Felhívom a fenti országokból történő megrendelőim figyelmét, hogy külföldi szállítás esetén csak előre utalással tudják megrendelésüket leadni. A csomagot a pénz jóváírását követően adjuk át a GLS Futárszolgálatnak. Ettől számítva a kézbesítés átlagos átfutási ideje Szlovákia területére 1 munkanap, Ausztria - Szlovénia - Csehország - Románia területére 2 munkanap.

-  (Transport to EU zone 2. : Poland, Germany, Belgium, The Neatherlands, Luxemburg, Bulgaria only prepaid)

2. zónába tartozik Lengyelország, Németország, Hollandia, Luxemburg, Belgium, Bulgária

0-1,95 kg között 4.450,- HUF

2,0-2,95 kg között 4.690,- HUF

3,0-4,60 kg között 4.790,- HUF

Felhívom a fenti országokból történő megrendelőim figyelmét, hogy külföldi szállítás esetén csak előre utalással tudják megrendelésüket leadni. A csomagot a pénz jóváírását követően adjuk át a GLS Futárszolgálatnak. Ettől számítva a kézbesítés átlagos átfutási ideje 2 munkanap!

-  (Transport to EU zone 3. : Danmark, France, Italy, United Kingdom, Ireland only prepaid)

3. zónába tartozik Dánia, Franciaország, Olaszország, Egyesült Királyság, Írország

0-1,95 kg között 7.190,- HUF

2,0-2,95 kg között 7.490,- HUF

3,0-4,60 kg között 7.990,- HUF

Felhívom a fenti országokból történő megrendelőim figyelmét, hogy külföldi szállítás esetén csak előre utalással tudják megrendelésüket leadni. A csomagot a pénz jóváírását követően adjuk át a GLS Futárszolgálatnak. Ettől számítva a kézbesítés átlagos átfutási ideje 3 munkanap, kivétel Olaszország és Írország (5 munkanap)!

-  (Transport to EU zone 4. : Estonia, Lithuania, Latvia, Spain, Portugal, Sweden, Finland, Greece only prepaid)

4. zónába tartozik Észtország, Litvánia, Lettország, Spanyolország, Portugália, Svédország, Málta, Görögország, Finnország

0-1,95 kg között 8.390,- HUF

2,0-2,95 kg között 9.290,- HUF

3,0-4,60 kg között 10.190,- HUF

Felhívom a fenti országokból történő megrendelőim figyelmét, hogy külföldi szállítás esetén csak előre utalással tudják megrendelésüket leadni. A csomagot a pénz jóváírását követően adjuk át a GLS Futárszolgálatnak. Ettől számítva a kézbesítés átlagos átfutási ideje 5 munkanap, kivétel Spanyolország, Svédország, Finnország (7 munkanap)!

További fontos információk:

A webáruház fonalárai nem tartalmazzák a szállítás díját, a megrendelés leadásakor az áruház  automatikusan felajánlja a megrendelt tételekhez a szállítási díjat, melyet a Megrendelő igénye szerint tud kiválasztani!

2019.04.01.-től az áruház új csomagkézbesítéshez kapcsolódó kényelmi szolgáltatásokat épít be a csomagszállítás díjaiba, melyek az alábbiakat foglalják magukba fizetési módtól függetlenül:
- Flex Delivery Service (Rugalmas csomagkézbesítés szolgáltatás)
  A futárszolgálat 2 alkalommal áll a megadott helyszínre és kísérli meg a csomag kézbesítését. A csomag felvételéről, futárhoz kerüléséről és várható kézbesítéséről a GLS automata rendszere elektronikus email formájában tájkoztatja a megrendelőt. A megrendelő a csomag azonosító ragszáma alapján tudja módosítani az átvétel időpontját a futárszolgálat ügyfélszolgálatának segítségével.
- Late Delivery Service (Munkaidőn túli csomagkézbesítés 17.00-20.00 között)
  A címzett kérheti, hogy csomagját munkaidőn túl kézbesítsék. Erről a vásárlói megjegyzés rovatban kell rendelkeznie, jeleznie, hogy kéri ezt a típusú szolgáltatást. A késői kézbesítés szolgáltatás Budapesten, valamint megyeszékhelyeken elérhető, kistelepüléseken és falvakban nem! Amennyiben ezt előre nem jelzi, a csomag normál munkaidőben történő kézbesítéssel kerül feladásra.
- Contact Service (Telefonos értesítés 1 órával a kézbesítés előtt)
  A futárszolgálat munkatársa 1 órával a csomag érkezése előtt telefonon értesíti a címzettet a megadott mobil telefonos elérhetőségen, hogy érkezni fog a csomagjával. A csomag átvételi helyén és idején a címzett már nem tud módosítani.
- Guaranteed 24H Service (Garantált 24 órán belüli kézbesítés)
  A csomag felvételét követően a futárszolgálat 24 órán belül lekézbesíti a csomagot. Ehhez elengedhetetlenül szükséges a címzett elérhetősége a megadott szállítási címen.

Feláras új szállítási szolgáltatások:
-  Saturday Service (Szombati napon történő kézbesítés szolgáltatás)
  Budapest területén kérhető extra kényelmi szolgáltatás, melynek felára az alap szállítási díjon felül + 3.900,- Ft/doboz. A szombati kézbesítési szolgáltatás csak a főváros területén elérhető, vidéken nem! A feláras szolgáltatás ingyen szállítás szolgáltatással nem vonható össze!

Amennyiben bármilyen kérdése merülne fel a szolgáltatással kapcsolatosan, vegye fel a kapcsolatot az áruház üzemeltetőjével telefonon vagy írásban.

Az áruház nem vállal csomagfeladást másik Futárszolgálattal vagy a Magyar Postán keresztül!
Levélküldemények feladását a Magyar Postán keresztül nem vállaljuk!

A leadott megrendelések személyes átvételére nincs lehetőség!