Kézimunkázók Boltja webáruház - A nagy tavaszi ponchó design pályázat

2019. február 1. - 2019. április 30. között szezonális új pályázatot hirdetünk meg.

Az elmúlt évek sikeres pályázati rendszerét megújítva és felhasználva speciális, szezonális akciót hirdetünk:

Keressük a 2019. tavaszi szezon legszebb, legvagányabb, legegyedibb poncho design-ját!

A pályázatra folyamatosan lehet jelentkezni ezen időtartam alatt, a beérkezett pályamunkákat a kiírás Galériájában tesszük közzé.

Díjazás, garantált nyeremények és minden fontos kritérium alábbiakban :)Kritériumok:

1. Vásárolj a Kézimunkázók Boltja webáruházban. (Ez lehet friss vásárlás és/vagy korábbi vásárlás is mely nem régebbi 90 napnál.)

2. Alkoss kedved szerint a Tőlünk származó alapanyagból egy neked tetsző tavaszi ponchót!

A modell készülhet kötés illetve horgolási technikával! Szabad kezet adunk :) Elkészíthetsz egy már létező mintát vagy tervezhetsz sajátot! Minél eredetibb az ötlet, annál nagyobb esélyed van nyerni!
A készítendő pályamunka olyan fonalból készülhet, mely jelenleg is kapható, élő, beszerezhető termék! (Már megszűnt vagy jelenleg kifutó fonalból készített pályamunkát nem fogadunk el.)

Előnyt élveznek:
- Mix & Knit technikával készült pályamunkák
- Schachenmayr MERINO és Schachenmayr FASHION termékkategória fonalcsaládjaiból készült pályamunkák

3. Készíts jó minőségű, értékelhető és élvezhető digitális fotót a munkádról.
Kupis hátterű, homályos, sötét, nem színhelyes fotókat nem tudunk elfogadni. Javasoljuk az alkotónak, hogy képzelje el a munkáját aszerint, hogyha külső szemlélőként látná ezt a munkát megvásárolná-e az elkészített fotó alapján. Célszerű több fényképet készíteni és inkább több képet küldeni, amiből ki lehet választani a legelőnyösebbeket. Felmerülő kérdés esetén szívesen segítünk, válaszolunk, adunk tippet/ötletet.

4. Nevezési díj: NINCS!

5. A pályázat benyújtása: FOLYAMATOSAN
Emailen az info@kezimunkazokboltja.hu email címre várjuk a csodálatos alkotásokat, az email tárgyába kérjük írd bele: Tavaszi ponchó design pályázati nevezés
Kérjük az emailben néhány mondatban mutasd be az alkotásod. Írd meg nekünk amit fontosnak tartasz elmondani róla, ami a fotóról nem látszik. Milyen mintát készítettél el, mi adta az ötletet, ihletet. Milyen fonalból alkottál? Mennyi fonalat használtál fel? Mekkora kötő vagy horgolótűvel dolgoztál? Mi a véleményed az adott fonalról?

6. Elbírálás és díjazás:
2019. május 1. - 15. között közönségszavazás lesz
.
Végleges eredményhirdetés (1.-2.-3. díjazott és Közönségdíj nyertes): 2019.05.17.-én pénteken.
A nyerteseket a hivatalos FB oldalunkon hirdetjük ki, illetve közvetlenül emailben is értesítjük!

7. Díjazás:
A pályázatra sikeresen nevező alkotók  5% vásárlási kedvezményt nyernek automatikusan, melyet a következő vásárlásuk alkalmával válthatnak be az áruház kínálatában szereplő bármilyen NEM AKCIÓS termékre.
Az 1.-2.-3. helyezett és a közönség szavazás nyertesen tárgynyereményben - értékes fonalcsomag - részesül, melyet a következő megrendelésével juttatunk el hozzá!

8. Együttműködés sikeres pályázat esetén

A nevezéssel az Alkotó hozzájárulását adja, hogy sikeres nevezés esetén munkája felkerül az internetre az áruház nyilvános pályázati galériájába, melyet bárki szabadon megtekinthet. A pályamunka digitális fényképét az áruház a saját logójával és vízjelével ellátja. Az áruház az alkotást szabadon publikálhatja, kiemelkedő teljesítmény esetén a hivatalos Kézimunkázók Boltja webáruház Facebook oldalon közzé teheti, kiemelheti azt, promotálhatja, valamint email formájában hírlevélhez felhasználhatja példamutató alkotásként az alkotó személyének pontos megjelölésével.

9. KÖZÖNSÉGSZAVAZÁS

A pályázat időtartama alatt folyamatosan lehet szavazni egészen május 15.-ig. A legtöbb szavazatot kapott alkotás különdíjban részesül!

Felmerülő kérdés esetén állunk rendelkezésedre telefonon vagy írásban a megadott email címen!

Kellemes alkotást és sikeres pályázást kívánunk!