Kézimunkázók Boltja pályázat - A nagy amigurumi kihívás

2020.03.24.-én hivatalos Facebook oldalunkon meghirdettünk egy pályázási lehetőséget, melynek keretében alkotóink elküldhetik munkáikat, melyeket Schachenmayr Catania fonalból készítettek.

Célunk, hogy a kialakult járványügyi helyzet okozta kényszerű, önkénteskarantén napjai ne teljenek hiába és értelmetlenül - ezen időszak alatt készített figuráitokat küldjétek el nekünk!

A pályázási határidő: a pályázat időtartama a karantén-időszak ideje + 1 hét. A végső benyújtási határidőt közzé fogjuk tenni, amennyiben az már belátható időn belül lesz.

Pályázni beküldött digitális fotóval lehet.

A pályázathoz készült Galériában megtekinthetitek a beérkezett pályamunkákat. Folyamatosan töltjük fel a beérkezett munkákat!Kritériumok:

1. Vásárolj a Kézimunkázók Boltja webáruházban. (Ez lehet friss vásárlás és/vagy korábbi vásárlás is mely nem régebbi 90 napnál.)

2. Alkoss kedved szerint a Tőlünk származó Schachenmayr Catania alapanyagból.

A modell készülhet kötés illetve horgolási technikával! Szabad kezet adunk :) Elkészíthetsz egy már létező mintát vagy tervezhetsz sajátot! Minél eredetibb az ötlet, annál nagyobb esélyed van nyerni!
A készítendő pályamunka Schachenmayr CATANIA vagy CATANIA COLOR fonalból készülhet, mely jelenleg is kapható színárnyalat, élő, beszerezhető termék! (Már megszűnt vagy jelenleg kifutó fonalból készített pályamunkát nem fogadunk el.)

Pályázni azzal a pályamunkával lehet, amit a Tőlünk származó fonalból alkottál (színben, mennyiségben meg kell egyeznie a vásárlásodnak a benyújtott pályamunka színeivel és méretéhez szükséges fonalmennyiséggel) - a vásárlásokat ellenőrizzük a pályamunkák befogadása során!

3. Készíts jó minőségű, értékelhető és élvezhető digitális fotót a munkádról.
Kupis hátterű, homályos, sötét, nem színhelyes fotókat nem tudunk elfogadni. Javasoljuk az alkotónak, hogy képzelje el a munkáját aszerint, hogyha külső szemlélőként látná ezt a munkát megvásárolná-e az elkészített fotó alapján. Célszerű több fényképet készíteni és inkább több képet küldeni, amiből ki lehet választani a legelőnyösebbeket. Felmerülő kérdés esetén szívesen segítünk, válaszolunk, adunk tippet/ötletet.
Az elküldött fotók közül a legjobb minőséget választjuk ki. A fotót NEM szerkesztjük, így annak megfelelő szögű elforgatása, vágása az alkotó feladata!

4. Nevezési díj: NINCS!

5. A pályázat benyújtása:
                                      Beadási határidő: 2020.05.31. 24:00-ig
Emailen az info@kezimunkazokboltja.hu email címre várjuk a csodálatos alkotásokat, az email tárgyába kérjük írd bele: Amigurumi pályázati nevezés
Egy nevező a pályázati időszak alatt maximum 8 pályamunkával nevezhet!
Kérjük az emailben néhány mondatban mutasd be az alkotásod. Írd meg nekünk amit fontosnak tartasz elmondani róla, ami a fotóról nem látszik. Milyen mintát készítettél el, mi adta az ötletet, ihletet. Milyen fonalból alkottál? Mennyi fonalat használtál fel? Mekkora kötő vagy horgolótűvel dolgoztál? Mi a véleményed az adott fonalról?

6. Elbírálás és díjazás:
A pályázat végső benyújtási határidejét követően közönségszavazás lesz
.
A közönségszavazást a legtöbb szavazatot kapó alkotás nyeri.
A nyertest a hivatalos FB oldalunkon hirdetjük ki!

7. Díjazás:
A benyújtott AMIGURUMI alkotások közül 3 alkotót díjazunk az alábbi kritériumok szerint:
- kidolgozottság és esztétikai kivitelezés;
- eredetiség és ötletesség;
- funkcionalitás és időtállóság;
Az első helyezett díjazása: 500gr. Schachenmayr Catania fonal + 500gr. antiallergén töltőanyag.
A második helyezett díjazása: 250gr. Schachenmayr Catania fonal + 250gr. antiallergén töltőanyag.
A harmadik helyezett díjazása: 250gr. Schachenmayr Catania fonal + 1 db 2,0mm-es ergonomikus nyelű horgolótű.

Különdíj: 10x50gr. Schachenmayr Catania T0048 színkódú valódi rózsaszín egyedi festésű termék.

A közönségszavazás nyertese egy Schachenmayr Catania fonalcsomagot nyer a Kézimunkázók Boltja webáruháztól, melynek tartalma: 5x50gr. a 2020. Spring-Trend limitált kiadású színeiből.

A nyertesek a színeket maguk választhatják ki ízlésük szerint!
A nyereményét a következő megrendelésével együtt juttatjuk el az alkotóhoz.

8. Együttműködés sikeres pályázat esetén

A nevezéssel az Alkotó hozzájárulását adja, hogy sikeres nevezés esetén munkája felkerül az internetre az áruház nyilvános pályázati galériájába, melyet bárki szabadon megtekinthet. A pályamunka digitális fényképét az áruház a saját logójával és vízjelével ellátja. Az áruház az alkotást szabadon publikálhatja, kiemelkedő teljesítmény esetén a hivatalos Kézimunkázók Boltja webáruház Facebook oldalon közzé teheti, kiemelheti azt, promotálhatja, valamint email formájában hírlevélhez felhasználhatja példamutató alkotásként az alkotó személyének pontos megjelölésével.

9. Tisztességes pályázás és szavazás

Felhívjuk nevező Alkotóink figyelmét, hogy szavazni az alkotásokra az áruházba történő bejelentkezést követően lehet. Abban az esetben, ha üzletszerűleg történő tömeges regisztrációkat észlelünk szavazatok érdekében, úgy az érintett alkotó szavazatait elvesszük és a pályázatból kizárjuk.

Felmerülő kérdés esetén állunk rendelkezésedre telefonon vagy írásban a megadott email címen!

Kellemes alkotást és sikeres pályázást kívánunk!


Kézimunkázók Boltja webáruház pályázat - A nagy amigurumi kihívás
Ez a pályázat már lezárult!

Ezekre a pályaművekre már nem lehet szavazni, az Önök értékelései alapján kiválaszott pályázó nyerte a díjat pályaművével!