Kézimunkázók Boltja pályázat - A család takarója

Ezúton tájékoztatjuk a pályázatunk iránt érdeklődő kézimunkázókat, hogy a meghosszabbított nevezési határidő ellenére sem érkezett be megfelelő mennyiségű pályamunka a pályázat sikeres elbírálásához, így a pályázatot eredményhirdetés nélkül zárjuk le. Bízunk benne, hogy többi pályázatunk sikerrel zárul!

#maradjotthonchallange - A család nagy takarója néven új pályázati lehetőséget hirdetünk meg!

Célunk, hogy a kialakult járványügyi helyzet okozta kényszerű, önkénteskarantén napjai ne teljenek hiába és értelmetlenül - ezen időszak alatt bátran vágjatok bele olyan nagy volumenű projektekbe is, mint például egy horgolt takaró elkészítése, melyre a dolgos normális hétköznapokon nem biztos, hogy jutna idő!

A pályázási határidő: MEGHOSSZABBÍTOTTUK 2020.09.15.-ig!

 

Pályázni beküldött digitális fotóval lehet.

A pályázathoz készült Galériában megtekinthetitek a beérkezett pályamunkákat. Folyamatosan töltjük fel a beérkezett munkákat!

A pályázás kritériumait alábbiakban olvashatjátok!Kritériumok:

1. Vásárolj a Kézimunkázók Boltja webáruházban.
(A meghirdetett pályázaton olyan takaróval lehet részt venni, melyhez a fonalcsomagot Tőlünk vásároltad. Ez lehet már kínálatban szereplő fonalcsomag, vagy a kérésedre összeállított egyedi színkombináció. A vásárlás nem lehet régebbi, mint 2020.01.01.)

2. Horgold meg a számodra legszimpatikusabb Schachenmayr takaró modelled a Tőlünk származó Schachenmayr Catania alapanyagból.

A modell horgolási technikával készülnek.
A modellek mintalírásai INGYENESEN letölthetőek regisztrált vásárlóink számára.
A készítendő pályamunka Schachenmayr CATANIA, CATANIA DENIM vagy CATANIA COLOR fonalból készülhet, mely jelenleg is kapható színárnyalat, élő, beszerezhető termék!
(Már megszűnt vagy jelenleg kifutó színárnyalatból készített pályamunkát nem fogadunk el.)

3. Készíts jó minőségű, értékelhető és élvezhető digitális fotót a munkádról.
Kupis hátterű, homályos, sötét, nem színhelyes fotókat nem tudunk elfogadni. Javasoljuk az alkotónak, hogy képzelje el a munkáját aszerint, hogyha külső szemlélőként látná ezt a munkát megvásárolná-e az elkészített fotó alapján. Célszerű több fényképet készíteni és inkább több képet küldeni, amiből ki lehet választani a legelőnyösebbeket. Felmerülő kérdés esetén szívesen segítünk, válaszolunk, adunk tippet/ötletet.
Az elküldött fotók közül a legjobb minőséget választjuk ki. A fotót NEM szerkesztjük, így annak megfelelő szögű elforgatása, vágása az alkotó feladata!

4. Nevezési díj: NINCS!

5. A pályázat benyújtása: FOLYAMATOSAN
Emailen az info@kezimunkazokboltja.hu email címre várjuk a csodálatos alkotásokat, az email tárgyába kérjük írd bele: A család takarója pályázati nevezés
Egy nevező a pályázati időszak alatt annyi pályamunkával nevezhet, amennyi fonalcsomagot vásárolt!
A pályázaton részvételre az jogosult, aki a fonalcsomagot vásárolta és regisztrált vásárlója a Kézimunkázók Boltja webáruháznak.
Kérjük az emailben néhány mondatban mutasd be az alkotásod. Írd meg nekünk amit fontosnak tartasz elmondani róla, ami a fotóról nem látszik. Milyen mintát készítettél el? Mi a véleményed az adott fonalról?

6. Elbírálás és díjazás:
A pályázat végső benyújtási határidejét követően közönségszavazás lesz
.
A közönségszavazást a legtöbb szavazatot kapó alkotás nyeri.
A nyertest a hivatalos FB oldalunkon hirdetjük ki!
A pályázat kiíró a pályázatot minimum 8 nevező esetén minősíti sikeresnek. Ennél kevesebb nevező esetén a pályázatra benyújtott alkotások nem kerülnek elbírálásra!

7. Díjazás:
A benyújtott HORGOLT TAKARÓ alkotások közül 3 alkotót díjazunk az alábbi kritériumok szerint:
- igényes munka kivitelezés;
- eredetiség és ötletesség (amennyiben egyedi színösszeállítású modellel nevezel);

Az első helyezett díjazása: 1 Schachenmayr Catania akciós fonalcsomag a következő plédje elkészítéséhez (natúr fehér, krém vagy hasított bőr alapszínnel)
A második helyezett díjazása: 1 Schachenmayr Catania akciós fonalcsomag a következő plédje elkészítéséhez (szivárványos takaró a gyári színösszeállításban)
A harmadik helyezett díjazása: 500gr. Schachenmayr Catania fonalcsomag, melynek tartalma a 2020. Spring-Trend limitált kiadású színeiből áll.

A közönségszavazás nyertese egy Schachenmayr Catania fonalcsomagot nyer a Kézimunkázók Boltja webáruháztól, melynek tartalma: 5x50gr. a 2020. Spring-Trend limitált kiadású színeiből.

A pályázat szerencsés nyertesei nyereményeiket a következő megrendelésükkel együtt vehetik kézhez.

8. Együttműködés sikeres pályázat esetén

A nevezéssel az Alkotó hozzájárulását adja, hogy sikeres nevezés esetén munkája felkerül az internetre az áruház nyilvános pályázati galériájába, melyet bárki szabadon megtekinthet. A pályamunka digitális fényképét az áruház a saját logójával és vízjelével ellátja. Az áruház az alkotást szabadon publikálhatja, kiemelkedő teljesítmény esetén a hivatalos Kézimunkázók Boltja webáruház Facebook oldalon közzé teheti, kiemelheti azt, promotálhatja, valamint email formájában hírlevélhez felhasználhatja példamutató alkotásként az alkotó személyének pontos megjelölésével.

9. Tisztességes pályázás és szavazás

Felhívjuk nevező Alkotóink figyelmét, hogy szavazni az alkotásokra az áruházba történő bejelentkezést követően lehet. Abban az esetben, ha üzletszerűleg történő tömeges regisztrációkat észlelünk szavazatok érdekében, úgy az érintett alkotó szavazatait elvesszük és a pályázatból kizárjuk.

Felmerülő kérdés esetén állunk rendelkezésedre telefonon vagy írásban a megadott email címen!

Kellemes alkotást és sikeres pályázást kívánunk!


Kézimunkázók Boltja webáruház pályázat - A család takarója


Ez a pályázat már lezárult!

Ezekre a pályaművekre már nem lehet szavazni, az Önök értékelései alapján kiválaszott pályázó nyerte a díjat pályaművével!