Kézimunkázók Boltja pályázat - Műanyagmentes háztartás 2020.

#plasticfreejuly2020 - Műanyagmentes háztartás 2020. néven új pályázati lehetőséget hirdetünk meg!

Célunk, hogy a sok műanyag terméket, mely súlyosan terheli környezetünket kiváltsuk újrahasznosítható alkalmatosságokkal az élet minden területén.
A fenntarthatóság és a környezet védelme egészen apró dolgokkal kezdődik, melyekért mi is tehetünk - tarts velünk, ötletelj, alkoss és pályázz!

A pályázási határidő: 2020.07.31. éjfél

Pályázni beküldött digitális fotóval lehet.

A pályázathoz készült Galériában megtekinthetitek a beérkezett pályamunkákat. Folyamatosan töltjük fel a beérkezett munkákat!

A pályázás kritériumait alábbiakban olvashatjátok!Kritériumok:

1. Vásárolj a Kézimunkázók Boltja webáruházban.
(A meghirdetett pályázaton olyan kézzel kötött vagy horgolt alkotással lehet részt venni, mely a pályázati kiírásban leírt feltételeknek megfelel. A vásárlás nem lehet 2020.03.31. előtti.)

2. Kössd/Horgold meg azt a "terméket" mely szerinted/számodra a leginkább kifejezi az újrahasznosíthatóságot s ezt a mindennapokban tudod használni a Tőlünk származó alapanyagból.
Fonal alapanyagok, melyekből a pályamunkád készülhet:
- 100% pamut alapanyag pl. Schachenmayr Catania, Schachenmay Catania Color, Schachenmayr Catania Fine, Schachenmayr Catania Grande jelenleg is kapható színárnyalata;
- Schachenmayr SUSTAINABLE (öko) fonalcsaládok pl. Organic Cotton, Cotton4Future;
- Schachenmayr Cleany elérhető árnyalatai;
- 100% pamut Anchor Freccia termékcsalád;
A pályázatra olyan munkákat fogadunk el, mely tényleg kivált a való életben legalább 1 műanyag terméket! pl. horgolt bevásárló szatyor -> nem kérsz többet nylon zacskót, mert már van újrahasznosítható saját szatyrod.
A pályamunkának meg kell felelnie a funkcionalitás és használhatóság kritériumainak!
Kérjük munkád benyújtásakor a pályázatodhoz néhány mondatos indoklást is írj, miért azt a munkát készítetted el, milyen változást hozott ez a Te életedbe, milyen műanyag terméket váltottál ki háztartásodban az elkészült munkáddal!

3. Készíts jó minőségű, értékelhető és élvezhető digitális fotót a munkádról.
Kupis hátterű, homályos, sötét, nem színhelyes fotókat nem tudunk elfogadni. Javasoljuk az alkotónak, hogy képzelje el a munkáját aszerint, hogyha külső szemlélőként látná ezt a munkát megvásárolná-e az elkészített fotó alapján. Célszerű több fényképet készíteni és inkább több képet küldeni, amiből ki lehet választani a legelőnyösebbeket. Felmerülő kérdés esetén szívesen segítünk, válaszolunk, adunk tippet/ötletet.
Az elküldött fotók közül a legjobb minőséget választjuk ki. A fotót NEM szerkesztjük, így annak megfelelő szögű elforgatása, vágása az alkotó feladata!

4. Nevezési díj: NINCS!

5. A pályázat benyújtása: FOLYAMATOSAN
Emailen az info@kezimunkazokboltja.hu email címre várjuk az ötletes alkotásokat, az email tárgyába kérjük írd bele: Műanyagmentes pályázati nevezés
Egy nevező a pályázati időszak alatt maximum 8 pályamunkával nevezhet!
A pályázaton részvételre az jogosult, aki alapanyagot vásárolt a megadott időintervallumon belül a Kézimunkázók Boltja webáruháztól.

6. Elbírálás és díjazás: 
A nyertest a hivatalos FB oldalunkon hirdetjük ki!

7. Díjazás:
A benyújtott MŰANYAGMENTES alkotások közül 3 alkotót díjazunk az alábbi kritériumok szerint:
- igényes munka kivitelezés;
- eredetiség és ötletesség;
- a készített munka elkészítésének nehézségi foka;
- funkcionalitás és használhatóság;
- újrahasznosíthatóság mértéke (időtállóság);

Az első helyezett díjazása: -hamarosan -
A második helyezett díjazása: - hamarosan -
A harmadik helyezett díjazása: - hamarosan-

A pályázat szerencsés nyertesei nyereményeiket a következő megrendelésükkel együtt vehetik kézhez.

8. Együttműködés sikeres pályázat esetén

A nevezéssel az Alkotó hozzájárulását adja, hogy sikeres nevezés esetén munkája felkerül az internetre az áruház nyilvános pályázati galériájába, melyet bárki szabadon megtekinthet. A pályamunka digitális fényképét az áruház a saját logójával és vízjelével ellátja. Az áruház az alkotást szabadon publikálhatja, kiemelkedő teljesítmény esetén a hivatalos Kézimunkázók Boltja webáruház Facebook oldalon közzé teheti, kiemelheti azt, promotálhatja, valamint email formájában hírlevélhez felhasználhatja példamutató alkotásként az alkotó személyének pontos megjelölésével.

Felmerülő kérdés esetén állunk rendelkezésedre telefonon vagy írásban a megadott email címen!

Kellemes alkotást és sikeres pályázást kívánunk!