Kézimunkázók Boltja pályázat - LakásTrend 2020. ősz

Adja le szavazatát az Önnek legjobban tetsző pályaműre! A szavazáshoz be kell jelentkeznie!
¤ Bejelentkezés ¤

#LakásTrend2020ősz néven új pályázati kiírást készítettünk kézimunkázó partnereinknek!

Induljon a 2020/21 őszi-téli kézimunka szezon ezzel a remek virtuális kézimunka pályázási lehetőséggel!

Célunk, hogy a Tőlünk vásárolt alapanyagokból történő alkotás tudatos legyen, hasznos és sokáig örömmel használható modellek szülessenek, akár tematikus keretek között, mint például a "LakásTrend 2020. ősz" pályázat.

A pályázási határidő: 2020.11.01. 18:00.

Pályázni beküldött, jó minőségű digitális fotóval lehet, mely az alábbiakban olvasható kritériumoknak megfelel!

A pályázathoz készült Galériában megtekinthetitek a beérkezett pályamunkákat. Folyamatosan töltjük fel a beérkezett munkákat!

A pályázás kritériumait alábbiakban olvashatjátok!Kritériumok:

1. Vásárolj a Kézimunkázók Boltja webáruházban.
(A meghirdetett pályázaton olyan alkotással lehet részt venni, melyhez az alapanyagokat Tőlünk vásároltad. A vásárlás nem lehet régebbi, mint 2020.07.15.)
A pályázati nevezés befogadásakor a vásárlás tényét ellenőrizzük! Kérjünk munkánk megkönnyítése érdekében a vásárlási megbízás azonosító számát tüntesd fel emailedben.

2. Horgold/Kösd meg a számodra legszimpatikusabb lakásdekorációs modelled a Tőlünk származó alapanyagból.

A modell horgolási vagy kézi kötési technikával készülhet és ötvözhetőek különböző kreatív technikákkal is. A kész munka funkcióját tekintve lakástextil, lakásdekorációs tárgy illetve lakberendezési tárgy legyen.
Az általad készített modell mintalírása lehet INGYENES, lehet egy fizetős minta megvalósítása illetve lehet saját tervezésű is. Ha nem saját mintát valósítasz meg, kérjük, hogy pályázatodban jelöld meg az eredeti modell alkotóját (jogvédelem).
A pályázaton olyan munkákat szeretnénk látni, melyek a mai modern világban is az otthonok díszei és megállják a helyüket a 21. században is.
Stílus irányzatban alkotóinknak szabad kezet adunk! Lehet vintage, lehet hygge, lehet abszolút modern skandináv stílus. Kérjük a pályázatod benyújtásakor néhány mondatban mutasd be alkotásod és mondd el róla a legfontosabbakat, ami esetleg a fotón keresztül nem reprezentálható.
A készítendő pályamunka alapanyagai: Anchor Freccia, Anchor Artiste Mercer Crochet, Red Heart Collage, Red Heart Calista, Anchor Creativa, Schachenmayr Fashion fonalcsaládba tartozó fonalak, Schachenmayr Sustainable fonalcsaládba tartozó fonalak, Schachenmayr REGIA Premium fonalcsalád fonalai.
(Már megszűnt vagy jelenleg kifutó színárnyalatból készített pályamunkát nem fogadunk el.)

3. Készíts jó minőségű, értékelhető és élvezhető digitális fotót a munkádról.
Kupis hátterű, homályos, sötét, nem színhelyes fotókat nem tudunk elfogadni. Javasoljuk az alkotónak, hogy képzelje el a munkáját aszerint, hogyha külső szemlélőként látná ezt a munkát megvásárolná-e az elkészített fotó alapján. Célszerű több fényképet készíteni és inkább több képet küldeni, amiből ki lehet választani a legelőnyösebbeket. Felmerülő kérdés esetén szívesen segítünk, válaszolunk, adunk tippet/ötletet.
Az elküldött fotók közül a legjobb minőséget választjuk ki. A fotót NEM szerkesztjük, így annak megfelelő szögű elforgatása, vágása az alkotó feladata!

4. Nevezési díj: NINCS!

5. A pályázat benyújtása: FOLYAMATOSAN
Emailen az info@kezimunkazokboltja.hu email címre várjuk a csodálatos alkotásokat, az email tárgyába kérjük írd bele: LakásTrend 2020. ősz pályázati nevezés
Egy nevező a pályázati időszak alatt annyi pályamunkával nevezhet, amennyi fonal alapanyagot vásárolt, ÉS/VAGY gyártó/vállalkozó pályázó esetén MAXIMUM 8 alkotással!
A pályázaton részvételre az jogosult, aki a fonal alapanyagot vásárolta és regisztrált vásárlója a Kézimunkázók Boltja webáruháznak (akinek a nevére szól a kiállított számla).
Kérjük az emailben néhány mondatban mutasd be az alkotásod. Írd meg nekünk amit fontosnak tartasz elmondani róla, ami a fotóról nem látszik. Milyen mintát készítettél el? Milyen alapanyagból dolgoztál? Mennyi fonalat használtál fel? Mi a véleményed az adott fonalról?

6. Elbírálás és díjazás:
A pályázat végső benyújtási határidejét követően közönségszavazás lesz
.
A közönségszavazást a legtöbb szavazatot kapó alkotás nyeri.
A nyertest a hivatalos FB oldalunkon hirdetjük ki!
A pályázat kiíró a pályázatot minimum 8 fő nevező esetén minősíti sikeresnek. Ennél kevesebb nevező esetén a pályázatra benyújtott alkotások nem kerülnek elbírálásra! A pályázat galériájába feltöltésre kerülnek az alkotások, de díjakat nem oszt ki a pályázatkiíró.

7. Díjazás:
A benyújtott HORGOLT/KÖTÖTT kreatív lakásdekorációs alkotások közül 3 alkotót díjazunk az alábbi kritériumok szerint:
- igényes munka kivitelezés;
- eredetiség és ötletesség;
- időtállóság;
- újrahasznosítási funkció;
- környezetvédelmi szempontok;
- forma, design, egyediség;
- a modell elkészítésének nehézségi foka és bonyolultsága;

Az első helyezett díjazása: Schachenmayr Alpaca Big újdonság fonalcsaládból 500gr. fonal, melynek színárnyalatát a nyertes választhatja ki.
A második helyezett díjazása: 1 csomag Anchor Creativa párna horgolókészlet, mely egy párna elkészítéséhez szükséges alapanyagokat tartalmazza. + 250gr. antiallergén szilikonizált poliészter töltőanyag a párna kitöméséhez.
A harmadik helyezett díjazása: 1 db Milward fonalgombolyító hordozó + 250gr. Schachenmayr Bravo Softy újdonság fonal. A nyeremény fonal színárnyalatát a nyertes választhatja ki.

A közönségszavazás nyertese: 2x50gr. Anchor Freccia #12-es szálvastagságú prémium horgolócérna + 1 db Milward acél horgolótű a horgolócérnához + ajándék Anchor Freccia ajándékpapírtáska a kész munka átadásához 

A pályázat szerencsés nyertesei nyereményeiket a következő megrendelésükkel együtt vehetik kézhez.
A pályázatkiíró a nyeremények átvételéhez ingyen szállítás szolgáltatást nem biztosít!

8. Együttműködés sikeres pályázat esetén

A nevezéssel az Alkotó hozzájárulását adja, hogy sikeres nevezés esetén munkája felkerül az internetre az áruház nyilvános pályázati galériájába, melyet bárki szabadon megtekinthet. A pályamunka digitális fényképét az áruház a saját logójával és vízjelével ellátja. Az áruház az alkotást szabadon publikálhatja, kiemelkedő teljesítmény esetén a hivatalos Kézimunkázók Boltja webáruház Facebook oldalon valamint Instagram oldalon közzé teheti, kiemelheti azt, promotálhatja, valamint email formájában hírlevélhez felhasználhatja példamutató alkotásként az alkotó személyének pontos megjelölésével.

9. Tisztességes pályázás és szavazás

Felhívjuk nevező Alkotóink figyelmét, hogy szavazni az alkotásokra az áruházba történő bejelentkezést követően lehet. Abban az esetben, ha üzletszerűleg történő tömeges regisztrációkat észlelünk szavazatok érdekében, úgy az érintett alkotó szavazatait elvesszük és a pályázatból kizárjuk.

Felmerülő kérdés esetén állunk rendelkezésedre telefonon vagy írásban a megadott email címen!

Kellemes alkotást és sikeres pályázást kívánunk!