ROWAN Moordale kötőfonal - 7

Bruttó ár:   64389 Ft/csomag
 

Termékjellemzők:

Cikkszám: 9802220-00007
Kötőfonal / Horgolócérna: Kötőfonal
Anyagösszetétel: 70% finomított merinói gyapjú - 30% alpaca gyapjú
Súly: 100 gr.
Színe: Beetroot
Színkódja: 7
Szálhossz: 230 m
Kiszerelés (db/csomag): 10
Ajánlott kötőtűméret: 4,00 mm
A termék 1 méterének ára: 28 Ft

Megosztás:

  
Raktárkészlet: NINCS RAKTÁRON!

Részletes termékinformációk:

A klasszikusan sodrott kötőfonalat kedvelő kézimunkázóknak készült ez a minden tekintetben luxus-anyagösszetételű prémium termék.

A legfinomabb merinói gyapjú - puha alpaca gyapjú összetételének köszönhetően az egyik legpuhább és legmelegebb félfényes kötőfonal alapanyag. A fonal érdekessége, hogy mind a merinói, mind az alpaca gyapjú britt területen előállított alapanyag.

A megszokottól eltérő motringolása a fonal lágyságának megőrzését szolgálja, a fonal ugyanolyan könnyen kezelhető, mint a "hagyományos" motringolás esetében.

A fonal kezelhetősége: CSAK KÉZZEL mosható, áztatni tilos, automata mosógépbe tenni tilos, szárítógépbe tenni tilos, klórtartalmú vegyszerrel kezelni/tisztítani tilos, nem vasalható, csak fektetve szárítható.

A terméket kizárólag írásbeli megrendelésre szállítjuk előre átutalásos fizetési móddal, utánvételt Rowan termékekre nem biztosítunk! (Kérjük a rendelés leadásakor ezt vegye figyelembe a Kedves Vásárlónk!)

- - Amennyiben kérdése merülne fel a termékkel kapcsolatosan, keressen minket elérhetőségeinket! - -

A termék címkéi: Kézimunkázók Boltja webáruház, Rowan kötőfonal, Rowan Moordale, Rowan téli fonal, Rowan alpaca gyapjú - merinói gyapjú fonal, Rowan alpaca wool yarn, prémium kötőfonal, kézimunka fonal, kézimunkakellék, kézi kötőfonal, álomfonal, természetes fonal, fonalbolt, fonalam, knit, knityarn, merinói gyapjú,
  Kérdésem van!  
Ezt szeretném:  

Kategória további termékei / elérhető színek, termékváltozatok: