Anchor osztott hímzőfonal - 1036

Bruttó ár:   312 Ft/motring helyett 250 Ft
 

Termékjellemzők:

Cikkszám: 4635000-01036
Anyagösszetétel: 100% pamut
Súly: 2 gr.
Színe: Sötét kék
Színkódja: 1036
Szálhossz: 8 m
Kiszerelés (db/csomag): 1
A termék 1 méterének ára: 39 Ft

Megosztás:

  
Raktárkészlet: RAKTÁRON!

Részletes termékinformációk:

A csúcsminőségű Anchor osztott hímzőfonal extra hosszú szálú egyiptomi pamutból készül, 6 egyenlő hosszúságú szálból áll, melyek egyenként további 2-2 szálra oszthatóak. Az Anchor osztott hímző motringjából könnyedén kihúzható bármelyik szál, a motringszerkezet szétbomlása nélkül.

Ez a szerkezet sokoldalúvá teszi az Anchor osztott hímzőt, mely kiválóan alkalmazható mindenféle hímzéshez. Ideális kersztszemezéshez különféle vásznakon, szabadrajzú hímzéshez, leszámolható munkákhoz és gobelinvarráshoz. Ezért is annyira ismert és kedvelt világszerte!

Az extra hosszú szálú egyiptomi pamut alapanyagnak és a kettős mercerizálásnak köszönhetően az Anchor osztott hímző egyedien finom, színei és felülete ragyogóak. Mindemellett roppant tartós, ellenáll a magas mosási hőmérsékletnek. 8 m motringokba kiszerelve kínáljuk, bőséges színvilággal.

Az Anchor osztott hímző magyar termék! Számos hímzőkészletben megtalálható!

A termék címkéi: Kézimunkázók Boltja, Anchor osztott hímzőfonal, Anchor stranded cotton, pamut hímzőfonal, hímzőfonal, gobelin hímzőfonal, keresztszemes hímzőfonal, tradícionális hímzőfonal
  Kérdésem van!  
Ezt szeretném:  

Kategória további termékei / elérhető színek, termékváltozatok: