Schachenmayr Fashion Pieces kötőfonal - 103

Bruttó ár:   8763 Ft/csomag
 

Termékjellemzők:

Cikkszám: 9807358-00103
Anyagösszetétel: 58% lyocell (tencel) - 34% gyapjú - 8% nylon
Súly: 30 gr.
Színe: Krém melange
Színkódja: 103
Szálhossz: 102 m
Kiszerelés (db/csomag): 10
Ajánlott kötőtűméret: 4,0 mm
Szükséges anyagmennyiség: Női 40-es méretű pulóverhez kb 390gr
A termék 1 méterének ára: 8.59 Ft

Megosztás:

  
Raktárkészlet: NINCS RAKTÁRON!

Részletes termékinformációk:

A 2017/18-as ősz-téli szezon újdonság terméke a Schachenmayr Fashion Pieces speciális kötőfonal családja.

Különleges szálszerkezetével igazi prémium minőségű felsőruházat vagy kiegészíthető készíthető el.

A fonal további különlegessége, hogy TENCEL alapanyagot tartalmaz. Mi is ez?
A Tencel egy cellulóz rost - tehát teljesen természetes - ami szép fényessé teszi a fonalat plusz rendkívül erőssé, ellenállóvá a külső behatásokkal szemben. Speciális kutatásokkal támasztották alá, hogy a Tencel tartalmú fonal lég- és nedvesség áteresztő. Ezáltal a puha természetes alapanyagú ruhanemű 100%-ban kellemes viseletet biztosít, mert intelligens módon annyi hőt tárol el, amennyit a viselőjének a szervezete megkíván, így nem izzad benne az ember.
A gyapjúval ötvözve a tencel egy olyan luxus kategóriájú kötőfonalat eredményez, mely jobb nedvszívó mint a tiszta pamut, lágyabb mint a selyem és hűvösebb érzetet nyújt meleg napokon mint a vászon. S ez igaz visszafele is - hideg napokon a gyapjú adja a kellemes hőérzetet.

Becsült alapanyagszükséglet: klasszikus 18x150cm-es sálhoz kb. 120gr / sapkához kb 60gr / Női 40-es méretű pulóverhez kb 390 gr.

A fonal kezelhetősége: 30 fokon mosható automata mosógépben mosózsákban, nem vasalható, szárítógépbe nem rakható, lehetőség szerint fektetve szárítandó, klórtartalmú vegyszerrel tisztítani tilos.

A terméket írásbeli megrendelésre szállítjuk!

A termék címkéi: Kézimunkázók Boltja, Schachenmayr Fashion Pieces, Fashion Pieces, Schachenmayr kötőfonal, kézi kötőfonal, kézimunka fonal, kézimunka kellék, prémium téli kötőfonal, kézimunkabolt, kézimunkabolt Budapesten, kézimunka webáruház, fonalshop, kézimunka online, kézimunka alapanyag házhozszállítás, mix and knit, mix, knit, mix & knit,
  Kérdésem van!  
Ezt szeretném:  

Kategória további termékei / elérhető színek, termékváltozatok: